Termeni și Condiții

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Materialele din acest website sunt protejate de legi speciale.

1. Termeni și Condiții

Prin accesarea acestui website înseamnă că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare. Mai mult, sunteți de acord și cu legile/reglementările care se aplică în acest domeniu.

Termeni și Condiții

Responsabilitatea vă aparține în caz de nerespectare a oricăror legi locale aplicabile.

Care este urmarea faptului că nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni? Utilizarea sau accesarea website-ului 4Ace.ro.ro vi se poate interzice.

În cazul în care secțiunea de termeni și condiții nu e acceptată nu vom aplica servicii personalizate. Legea drepturilor de autor și a mărcilor din UE protejează materialele de pe acest website.

Utilizarea licențelor

Permisiunea se acordă în scopul descărcării temporare a unei copii (informații sau sotfware). Copia va trebui să ajungă pe website-ul 4Ace.ro al agenției SEO Services Plus.

Informațiile la care veți avea acces pot fi folosite doar în scopul vizualizării tranzitorii personale (non-comerciale). Ne referim în această situație la acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu.

În conformitate cu această licență nu veți putea:

 • modifica sau copia materialele;
 • utiliza materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
 • decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru;
 • înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri) orice drepturi de autor sau alte notificări proprii;
 • transfera materialele către o altă persoană.

4Ace.ro poate opri oricând licența din momentul în care se constată o încălcare a restricțiilor. Care este etapa următoare după încetarea vizualizării materialelor sau în momentul încetării licenței?

Conform datelor din termeni și condiții vor trebui distruse materialele descărcate aflate în posesia dvs. Fie că sunt în format electronic ori în format tipărit, neutralizarea lor e obligatorie.

2. Actul de renunțare

Materialele care sunt prezente pe 4Ace.ro se furnizează “așa cum sunt afișate”. În plus, 4Ace.ro nu va oferi nicio garanție, exprimată sau implicită.

Prin intermediul paginii de Termeni și Condiții se renunță și se neagă toate celelalte garanții. Fără a putea declara că vorbim despre o limitare, includem în această categorie:

 • garanții implicite sau condiții de comerciabilitate;
 • aptitudini pentru un anumit scop;
 • nerespectarea proprietății intelectuale;
 • alte încălcări ale drepturilor.

4Ace.ro nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la:

 • acuratețea;
 • rezultatele probabile;
 • fiabilitatea

utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website legat de această pagină.

3. Limitări, daune, pierderi sau profit din Termeni și Condiții

În niciun caz 4Ace.ro sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune. Includem aici, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit ori din cauza întreruperii afacerii.

Prin utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor de pe 4Ace.ro pot rezulta anumite situații.

4Ace.ro sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral/în scris despre situația unor daune? Într-o astfel de situație noi nu suntem răspunzători de eventualele inconveniente.

Avem jurisdicții care nu pot permite limitări ale:

 • garanțiilor implicite;
 • răspunderii pentru daunele cauzale sau incidentale.

În anumite situații, este posibil ca respectivele limitări să nu se aplice pentru dvs.

4. Termeni și condiții: materiale și documentații

Materialele de pe website-ul 4Ace.ro pot include erori fotografice, tehnice sau tipografice. 4Ace.ro nu va garanta că materialele de pe website nu vor putea avea și eventuale erori.

Atunci când considerăm oportună o astfel de măsură putem efectua modificări ale materialelor de pe website. Țineți cont de faptul că pot exista modificări inserate fără notificare prealabilă adresată utilizatorului.

4Ace.ro nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

Vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

 • 4Ace.ro.ro nu examinează toate website-urile legate prin link-uri;
 • 4Ace.ro.ro nu se face responsabil pentru conținutul unui astfel de website legat la noi.

Inserarea unui link nu înseamnă o aprobare implicită din partea 4Ace.ro a acelei legături. Accesarea paginilor legate de 4Ace.ro.ro se va realiza pe riscul utilizatorului.

6. Termeni și Condiții: modificări

La 4Ace.ro ne rezervăm dreptul de a revizui condițiile de utilizare ale website-ului în orice moment. O astfel de măsură va putea fi luată și în lipsa unei notificări prealabile către utilizatorii website-ului.

Din momentul în care utilizați acest website sunteți de acord cu versiunea actualizată din Termenii și Condiții. Țineți cont de faptul că nu vom oferi nicio rambursare din momentul începerii lucrărilor la website-ul dvs.

O rambursare va putea fi solicitată doar în cazul în care nu am efectuat nicio lucrare pentru client. Nu vom putea să ne oprim la jumătatea proiectului desfășurat de noi.

Nu în ultimul rând, nu vom putea oferi rambursări ale unor sume de bani.

Back to top button