Știri

Narghilea, de ce este importantă alegerea furtunului potrivit

Narghilea, de ce este importantă alegerea furtunului potrivit. Descoperim în acest articol de blog cum poți găsi furtunul perfect.

Tipuri de furtunuri pentru narghilea

Odată cu modernizarea recentă a fumatului din narghilea, furtunurile au adus îmbunătățiri semnificative. Nu mă înțelege greșit, un furtun tradițional arată încă bine și funcționează grozav.

Cu toate acestea, în zilele noastre sunt disponibile furtunuri lavabile durabile și de lungă durată. De ce să nu combați „fantomele” aromelor de tutun și să creezi configurații personalizate de narghilea atunci când opțiunile sunt acolo?

Indiferent că administrezi un salon și trebuie să păstrezi lucrurile curate cu furtunuri de unică folosință sau dorești un furtun din silicon de culoare strălucitoare care să se potrivească cu narghileaua ta și vapori vii, shishamaster.ro are ceea ce cauți!

Trecem prin fiecare tip de furtun disponibil pe piață și vedem cum se curăță. Alegerea viitorului furtun trebuie să se bazeze pe date bine documentate din partea unor specialiști.

1. Furtun tradițional pentru shisha

Știți stilul, furtunul de narghilea cu mâner lung, cu micile inele de blană de la fiecare capăt al mânerului. Furtunul Khalil Mamoon ce vine cu fiecare nouă narghilea KM.

Nu toate furtunurile tradiționale au blană, dar au ceva în comun. Furtunul e realizat din piele naturală sau sintetică. Acest lucru, împreună cu arcurile interioare, pentru a împiedica îndoirea furtunului și căptușeala din carton face ca spălarea furtunului să fie dificilă.

Apa dăunează pielii, iar arcurile tind să ruginească. Fără spălare, tutunul aromatizează tubulatura și poate distruge sesiunile viitoare când vrei să încerci alte arome. Există o modalitate de a le păstra cât de cât curate.

După ce ai fumat shisha, agață furtunul cu fiecare capăt îndreptat spre sol. Lasă-l să se usuce complet. Când e uscat, apucă fiecare capăt al furtunului și lovește-l ușor de un material pentru a desprinde orice particule.

Suflă particulele încăpățânate și care încă se mai află prinse în furtun și voila! Dacă îți place acest stil tradițional, cel mai bine este să verifici modelele de la furnizori autorizați pentru a finaliza configurarea.

2. Furtun de narghilea lavabil

Furtunurile lavabile sunt foarte asemănătoare cu cele tradiționale. Ele sunt, de asemenea, fabricate tot din piele, dar uneori se înlocuiește arcul metalic cu unul de plastic sau se folosește o căptușeală din plastic în interiorul furtunului.

Cea mai mare diferență este absența cartonului.

Aceste furtunuri sunt considerate lavabile dar pot prezenta în continuare deteriorări după o serie de alte spălări. Cu siguranță un pas înainte față de furtunurile tradiționale, dar cele lavabile își au încă unele „păcate”.

Aroma „fantomă” poate apărea în continuare și cu utilizarea frecventă. Sunt disponibile multe opțiuni de culoare și stiluri de mânere.

Alegeți mai multe pentru narghilea cu furtun multiplu folosind un adaptor. O altă variantă este să vă răcoriți fumul cu un furtun de gheață!

3. Furtun de narghilea premium din silicon

Doriți cu adevărat un furtun complet lavabil? Nu căutați mai departe de un furtun de narghilea din silicon! Opțiunile de stil și culoare sunt nesfârșite cu silicon, iar urmele de aromă fac parte din trecut.

Treceți puțină apă și suc de lămâie prin furtunul moale sau dur pentru un curățat așa cum trebuie. Particulele de fum au dificultăți în a se lipi de silicon, ceea ce înseamnă că puteți schimba tutunul aromat fără a gusta ultima sesiune.

Multe modele din silicon vin cu mânere din aluminiu cu o formă unică. Pe de altă parte vă puteți personaliza complet furtunul în funcție de propriile preferințe dacă există în zona voastră distribuitori ce vă pot satisface această dorință.

4. Furtun shisha de unică folosință

Acest furtun este ideal pentru saloanele de narghilea sau în cazul adunărilor mari de persoane. Furtunurile de unică folosință pot fi cea mai sanitară și sigură opțiune.

Vorbim despre un furtun cu preț redus din plastic care este menit să fie aruncat după fiecare sesiune. Nu vă faceți griji cu privire la cine a fumat ultima dată din furtun.

Furtunul de unică folosință este o opțiune serioasă, realizată din plastic de înaltă calitate, pentru a vă bucura clienții sau prietenii prin faptul că nu răspândește germeni.

Furtunuri simple cu opțiuni de culoare pot funcționa pentru orice buget.

Concluzie

Găsiți fiecare stil de furtun narghilea imaginabil chiar acum la shishamaster.ro. Furtunurile tradiționale clasice care se potrivesc cu eleganta narghilea.

Sau furtunurile din silicon viu colorate pentru a merge cu configurarea ta modernă de narghilea. Toate sunt acum disponibile! Nu uita să te aprovizionezi cu shisha preferată cât timp ești acolo!

Sunteți în căutarea unor servicii de marketing online și link building? Vă invităm să intrați în contact cu noi pentru a descoperi cum vă putem ajuta pentru a crește vizibilitatea afacerii în mediul online.

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button