MarketingȘtiriTransport

Carduri de motorina cu plata la termen pentru compania ta

Cardoil Avantaj este cel mai cunoscut broker combustibil care își propune să vină în ajutorul companiei tale pentru eficientizarea costurilor. Atunci când alegi carduri de motorina cu plata la termen ai libertatea de a organiza rulajul banilor în companie, așa cum consideri mai eficient.

Anticipând nevoile clienților, ne dorim să devenim parteneri de drum lung. Astfel am dezvoltat un instrument dedicat eficientizării costurilor pentru combustibil. Alege carduri de motorina cu plata la termen. Te bucuri de reduceri la combustibil dar și de alte avantaje importante pentru companii.

Reduceri la combustibil în baza unor carduri de motorina cu plata la termen

Am gândit acest tip de card pentru a eficientiza costurile companiei tale pentru combustibil, dar și pentru a automatiza parte din task-urile membrilor echipei. Un card de credit pentru combustibil este instrumentul ideal pentru companiile ce îți doresc să beneficieze de un credit comercial susținut de Cardoil Avantaj.

Atunci când optezi pentru astfel de carduri eficientizezi timpul de lucru pentru mulți dintre angajații companiei. Șoferii sau responsabilii de parc auto vor scăpa de grija de a păstra bonurile fiscale pentru fiecare alimentare și de a consemna numărul de kilometri parcurși între alimentări. Departamentul contabil va economisi timp prețios pentru că acest broker de combustibil, Cardoil Avantaj, îți pune la dispoziție o platformă de gestiune extrem de utilă.

Gestcom este platforma ce îți asigură acces la cele mai importante detalii. De aici vor putea fi extrase rapoarte detaliate cu privire la alimentările efectuate. Reduceri la combustibil, stațiile peco din care s-a alimentat sau numărul de înmatriculare al autovehiculului, toate acest informații sunt disponibile în timp real.

Atunci când alegi carduri de motorina te bucuri de reduceri la combustibil. În baza parteneriatelor solide pe care Cardoil Avantaj le-a încheiat până în prezent îți oferim prețuri competitive. În calitate de broker de combustibil am dezvoltat relații comerciale cu cei mai importanți furnizori de combustibil ai momentului. OMV-Petrom, Rompetrol, Gazprom, LUKOIL, UTA și MOL sunt principalii colaboratori ce ne permit să oferim clienților noștri reduceri la combustibil.

Avantajele cardurilor de combustibil

Îți oferim libertatea de a alimenta în baza unor carduri de motorina cu plata la termen de la 1.500 de stații partenere din țară și 43.500 de stații din străinătate.

Chiar dacă vei opta pentru unul sau mai multe carduri, le vei putea gestiona cu ușurință într-o singură platformă intuitivă. Gestcom îți va furniza date în timp real prin SMS și e-mail. La finalul perioadei stabilite de tine, vei primi o factură unică.

Aceasta va fi însoțită de o anexă ce va cuprinde informații complexe despre tranzacțiile efectuate. Poți opta pentru facturare lunară, bilunară sau săptămânală, în funcție de nevoile companiei.

Peste 17.000 de clienți activi au ales Cardoil Avantaj ca broker de combustibil până în prezent. În cei 10 ani de activitate ne-am bucurat de feedback-ul pozitiv primit din partea clienților noștri. Acest aspect este extrem de important pentru noi, oferindu-ne încrederea de a ne continua misiunea.

Cardoil Avantaj este un broker de combustibil ce își propune să creeze noi oportunități de profit pentru compania ta. Acesta este motivul ce stă la baza realizării de carduri de motorina cu plata la termen. Cere o ofertă echipei Cardoil Avantaj și bucură-te de reduceri la combustibil.

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button