Advertoriale

Trandafirii curcubeu, află informații interesante despre aceste flori

Trandafirii curcubeu, află informații interesante despre aceste flori. Articol de blog oferit de agenția pentru marketing online. Dacă sunteți în căutarea unui cadou floral luminos, frumos și sigur că va aduce bucurie, trandafirii curcubeu sunt o alegere perfectă.

Cu amestecul de culori uimitoare și vibrante, vor pune, cu siguranță, un zâmbet instant pe buzele oricui are norocul să le primească. Răspândite peste tot în lume, aceste flori sunt acum disponibile pentru cine dorește să experimenteze noi moduri de a transmite un mesaj celor dragi.

Cunoscute și sub numele de trandafiri fericiți sau trandafiri caleidoscopici, aceste flori unice sunt memorabile din toate punctele de vedere. Trandafirii curcubeu reprezintă un amestec frumos de petale viu colorate pe fiecare floare. Sunt un cadou vesel atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni, folositor pentru aproape orice ocazie specială.

În acest articol vom împărtăși povestea din spatele creării trandafirilor fericiți. De asemenea, vom explica ce înseamnă, astfel încât să puteți alege momentul potrivit pentru a le oferi unei persoane dragi. Un astfel de buchet special merită să fie oferit în momente la fel de speciale.

Sunt trandafirii curcubeu adevărați?

În ciuda afirmațiilor unor vânzători online, trandafirii curcubeu nu sunt ceva ce poți crește din semințe în grădina ta! Deci, ce e mai exact un trandafir curcubeu? Acesta este, în esență, trandafirul tăiat, parfumat, știut de toată lumea, dar cu petale ce sunt colorate artificial.

Prin această colorare se creează un caleidoscop uimitor și frumos de culori pe fiecare petală. Majoritatea trandafirilor curcubeu au nuanțe de roz, albastru, galben, portocaliu și verde. Putem spune că există o gamă variată de modele ce pot fi realizate prin combinarea acestor culori.

Care sunt originile trandafirilor curcubeu?

Conceptul de creare al trandafirilor caleidoscop a fost dezvoltat de Peter van de Werken, un cultivator de flori din Olanda. Când vânzările de flori cu o singură culoare din pepinieră au încetinit, el a fost inspirat să încerce ceva nou.

Folosindu-se de experiența sa în știință, a început să experimenteze colorarea florilor folosind coloranți naturali. A încercat mai întâi prin pulverizare, înainte de a trece la vopsele pe bază de apă. După aproximativ 6 luni de reglare fină a procesului, metoda a fost perfecționată.

De când producția a început pentru prima dată în 2005, milioane de trandafiri curcubeu au fost expediați pe tot globul!

Cum se fac trandafirii curcubeu?

Folosind un trandafir alb sau crem (varietatea olandeză Vendela este alegerea preferată), tulpina este tăiată cu grijă în secțiuni. Fiecare parte separată a tulpinii este apoi pusă într-o vază cu apă diferită, cu un colorant atent selectat adăugat.

Pe măsură ce trandafirul se îmbibă și absoarbe apa, petalele preiau vopseaua. Apa se evaporă, vopseaua rămâne, iar petalele sunt transformate în culori strălucitoare și frumoase. Procesul durează între 12 și 24 de ore.

Deși ar putea fi folosit pentru a crea orice culori (cu excepția albului și a negrului), trandafirul original prezintă doar cele șapte culori ale curcubeului.

Procesul de utilizare al coloranților pentru a crea culori pe florile care nu se găsesc în natură nu este nou. Trandafirii albastri sunt printre primele și cele mai frecvente exemple. Metoda poate fi folosită și pentru colorarea garoafelor, a hortensiilor, a orhideelor ​​și a crizantemelor.

Care este semnificația specială a trandafirilor curcubeu?

Cu petalele lor vibrante, multicolore, trandafirii curcubeu înseamnă fericire și bucurie. Caleidoscopul culorilor aduce un sentiment imediat de strălucire și distracție, ceea ce le face floarea supremă pentru a sărbători momentele fericite. Putem include aici, de exemplu, zilele de naștere, aniversările sau venirea pe lume a unui nou copil.

Când faceți cadou aranjamente florale, este important să înțelegeți semnificația din spatele alegerii culorii. Fiecare culoare are propria sa semnificație. De exemplu, roșul simbolizează dragostea și romantismul, rozul deschis exprimă afecțiunea și admirația, iar albul transmite puritatea sau simpatia.

Când ar trebui să oferiți cuiva trandafirii curcubeu?

Trandafirii curcubeu sunt un cadou minunat pentru prieteni și membrii familiei, adăugând strălucire și bucurie zilelor speciale. Iată câteva dintre ocaziile în care un trandafir curcubeu e un mod ideal de a sărbători, a felicita sau a mulțumi:

  • zile de naștere. Ce mod mai bun de a spune „La mulți ani fericiți” unei persoane speciale există dacă nu chiar cu un buchet de trandafiri curcubeu! Indiferent dacă împlinesc 21 sau 101 ani, culorile luminoase și vii se vor adăuga la atmosfera distractivă și festivă a oricărei zi de naștere;
  • Ziua Mamei. Mămicile noastre merită să fie răsfățate de ziua lor. În cazul în care căutați ceva deosebit de special, trandafirii curcubeu îi vor lumina cu siguranță ziua. Asociați-i cu un cadou simplu, cum ar fi bomboanele ei preferate și o sticlă de șampanie pentru o delectare completă;
  • aniversări. Deși trandafirii roșii sunt întotdeauna romantici, de ce să nu trimiteți ceva puțin diferit? Oferiți trandafiri curcubeu pentru următoarea aniversare. Este un mod unic și memorabil de a spune „te iubesc”;
  • new baby. Transmiteți un mesaj de „Bine ați venit” celui mai nou membru al familiei sau al grupului de prieteni în culorile superbe ale curcubeului. Un buchet de trandafiri fericiți va lumina salonul spitalului, fiind modalitatea perfectă de a felicita mama și tata pentru noul lor copil;
  • absolvire. Oferiți fiicei, nepoatei sau altei persoane importante care a absolvit recent un buchet în culorile spectaculoase ale trandafirilor curcubeu. Felicitați-i cu „un braț” din aceste flori colorate pentru un cadou extra special și memorabil.

Oferă cadoul curcubeului chiar astăzi

Dacă doriți să luminați ziua cuiva, e greu să găsiți un cadou mai memorabil și mai vesel decât un buchet de trandafiri curcubeu. De asemenea, aceste flori pot veni și într-un aranjament floral sau o cutie de prezentare elegantă.

Indiferent dacă sărbătoriți o ocazie specială sau oferiți un cadou unor persoane dragi doar pentru că așa simțiți, livrarea de trandafiri curcubeu va aduce zâmbete pe chipurile lor. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege florile perfecte pentru o persoană specială din viața dvs., contactați echipa de la deluxeflowers.ro.

De asemenea, dacă doriți servicii de advertoriale SEO, link building sau articole SEO, putem spune că ați ajuns în locul potrivit. Intrați în contact cu această agenție de marketing online pentru a descoperi întreaga noastră gamă de oferte.

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button