AdvertorialeBIO

Machiaj, cum îl puteți îndepărta fără a vă afecta zona ochilor

Machiaj, cum îl puteți îndepărta fără a vă afecta zona ochilor. Încercați trucurile noastre prezentate în acest articol de blog.

Probabil ați auzit-o de un milion de ori până acum. Dar hai să o spunem încă o dată pentru cei din „spatele clasei”! Zona ochilor dvs. are cea mai fragilă și delicată piele de pe toată fața.

Când este vorba de machiaj, zona ochilor necesită atenție specială

Știm acest lucru și știți acest lucru. Prin urmare, este posibil să vă aplicați cu grijă crema de ochi în fiecare seară. Cel mai probabil folosiți degetul inelar pentru a întinde crema de-a lungul osului orbital.

Dar ce spuneți să facem câteva copii de rezervă pentru pașii noștri de îngrijire a pielii? Dacă purtați machiaj pentru ochi, vă ștergeți pleoapele până când discheta demachiantă este curată? Sau spălați energic cu un produs de curățare pentru a îndepărta toți pigmenții?

Țineți cont că ar trebui să vă îndepărtați întotdeauna machiajul înainte de culcare. De asemenea e la fel de important să aveți în vedere și următoarele aspecte.

Stresul fizic constant (spălarea și ștergerea) poate deteriora pielea pleoapelor. În plus, poate exacerba liniile fine și poate provoca o cădere a genelor.

Nu este o situație distractivă în niciun caz, dar avem o soluție foarte rapidă pentru această problemă. Asigurați-vă că urmați una dintre metodele prezentate mai jos de către marketing online.

Cum să vă îndepărtați delicat machiajul din zona ochilor

Primul pas? Alegeți produsul pentru curățare cu înțelepciune. Multe produse demachiante tradiționale sunt încărcate cu alcooli și agenți tensioactivi duri. Pentru produse cosmetice de calitate accesați link-ul alăturat.

Toți aceștia pot dezgoli pielea și pot provoca iritații în special în jurul zonei fragile a ochilor. Șervețelele demachiante pot fi deosebit de abrazive. De ce?

În principiu deoarece frecarea fizică poate duce la iritații și riduri. Ca să nu mai vorbim că aceste produse de unică folosință tind să se acumuleze în depozitele de deșeuri.

În schimb, experții vă sugerează să optați pentru una dintre următoarele două metode:

  • o curățare dublă (cu un ulei sau balsam de curățare);
  • o dischetă sau material reutilizabil din bumbac înmuiate cu un produs de îndepărtare natural pe bază de ulei.

Ambele sunt metode mult mai blânde, iar ochii proaspeți și strălucitori vă vor mulțumi.

Modalitățile de îndepărtare ale resturilor de machiaj

Cu toate acestea, cele două produse pentru îndepărtarea machiajului vin cu abordări ușor diferite. Vezi mai jos:

1. Ulei sau balsam de curățare

Dacă folosiți un ulei sau un balsam de curățare, întindeți produsul pe față și pe gât. În același timp, asigurați-vă că întindeți bine produsul pe toată suprafața dorită.

Masați pielea pentru a descompune machiajul, dar mențineți presiunea lentă și blândă. Luați-vă un minut complet pentru a perminte uleiului să intre în piele.

De asemenea, asigurați-vă că sunteți mai blânde în jurul ochilor. Uleiul dizolvă uleiul, deci nu este nevoie să spălați într-un mod agresiv fața în acest caz.

Folosiți mișcări ușoare, în jos, pentru a îndepărta rimelul încăpățânat ce a rămas lipit pe gene. Pe de altă parte puteți aplica o serie de mișcări circulare fine pentru zona pleoapelor.

2. Dischete cu produse naturale de curățare

Ați ajuns la concluzia că este mai bine să vă îndepărtați machiajul ochilor cu discheta de bumbac (reutilizabilă)? Pur și simplu înmuiați tamponul în produsul de îndepărtat (ulei de cocos, apă micelară sau ce aveți).

Mai apoi tamponați cu discheta de bumbac pe ochii închiși timp de aproximativ un minut. Atenție! Este important să nu frecați în această perioadă!

Lăsați produsul să se înmoaie pe pleoape și gene, astfel încât să se poată dizolva machiajul. Din nou, dacă machiajul dvs. este pe bază de ulei, se va îndepărta imediat.

Când vă curățați, tot machiajul ar trebui să se «topească» fără a lăsa alte urme.

Concluzie

S-ar putea să nu vă gândiți de două ori înaine să începeți procesul de îndepărtare a machiajului. Doar ștergeți cu ce aveți la îndemână și gata, nu-i așa?

Cu toate acestea, iritarea constantă din zonă poate duce la o serie de probleme, în viitor. Aportul general aici este să fiți blânde. Indiferent de modul în care alegeți să vă îndepărtați machiajul din zona ochilor.

Fie că este vorba despre o curățare dublă sau un demachiant adecvat pentru ochi, luați-vă timpul necesar. În cazul în care doriți informații despre marketing digital și link building vă invităm să intrați în contact cu noi!

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button