AdvertorialeMedical

Informații utile despre saltele de pat

OrtoFlex iti prezinta cateva sfaturi si speram sa iti fie de ajutor!

Alegerea unei saltele este o decizie foarte importantă pentru calitatea somnului și confortul general. Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegi salteaua visurilor tale ! OrtoFlex iti prezinta cateva sfaturi si speram sa iti fie de ajutor !

La ce trebuie să fim atenți când căutăm saltele?

Majoritatea oamenilor nu stiu la ce să fie atenti când caută o saltele de pat! În principiu, sunt câteva detalii la care trebuie să fim atenti si sa le le urmărim.

Saltele ortopedice

Primul detaliu la care trebuie să fim atenți este duritatea, adică cât este de tare sau moale salteaua. Duritatea se alege în funcție de: preferința pesonală, recomandări medicale (pentru probleme cu spatele se aleg saltele ortopedice ), kg persoanelor care o folosesc.

Un alt aspect este husa saltelei . Aceasta poate să fie detașabilă sau fixă, o husă detașabilă se poate spăla și este un plus foate mare pentru întreținrea saltelei în timp.

Saltele de pat Ortoflex

Importantă este și garanția oferită. În general sunt oferite garanții de 2, 3, 5, 10 ani pentru saltele. Cu cât garanția este mai mare, cu atât șansele să alegem o saltea bună și trainică sunt mai mari. Deci mare atentie la acest aspect!

Beneficii care merită sa fie menționate sunt *Perioada de probă*, un aspect foarte important să poți să returnezi / schimbi salteaua dacă nu ți se potrivește.

Cea mai comună dimensiune

Cea mai comuna dimensiune folosita la saltele 160×200 cm este perfecta pentru un cuplu adult , dar exista si dimensiuni pentru dormitoare mai mici sau mai mari .

Dacă ai probleme medicale este indicat să consulți un medic sau un specialist în privința saltelei pe care intenționezi să o achiziționezi.

În cazul in care suferi de alergii poți alege o saltea care oferă protecție împotriva alergenilor, cum ar fi acarienii, praful de casă și altele. Există saltele care au husă detașabilă și lavabilă, tratate cu Aloe Vera sau Silver ușor de întreținut.

Citeste recenziilor și evaluărilor altor cumpărători , poate oferi o perspectivă reală asupra experiențelor lor cu o anumită saltea și te poate ajuta să faci o alegere buna.

Păstrarea acestor aspecte în minte în timp ce cauți o saltea te va ajuta să faci o alegere inspirata și să găsești produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale individuale și a bugetului de care dispui.

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button