AdvertorialeMarketing

Idei led pentru toate tipurile de iluminat

Sistemele de iluminare led îți oferă nenumărate idei pentru a pune în valoare mediul ambient. Poți alege, ca prim pas, înlocuirea becurilor clasice cu becuri led.  Sau poate îți dorești versatilitate și atunci vei putea opta pentru banda led rgb. Alegând oricare dintre cele două variante, vei economisi energie și vei te vei bucura de o lumină plăcută, potrivită fiecărei încăperi a casei tale.

Becuri led

Alegerea de becuri led pentru corpurile de iluminat din casa ta vine la pachet cu o serie de avantaje. Pentru a schimba atmosfera căminului poți începe prin a schimba becurile veiozelor, lămpilor și lampadarelor.

  • Becurile led sunt prietenoase cu mediu înconjurător
  • Au o durată de viață mai mare
  • Scad costurile pentru energia electrică
  • Îți oferă posibilitatea de a alege lumină caldă sau rece

Comparativ cu becurile clasice, acestea sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător și nu conțin substanțe toxice. Atunci când alegi becuri led te bucuri de o rezistență extremă. În lipsa filamentului, becurile cu tehnologie inovativă pot fi manevrate fără grijă. Chiar dacă va cădea, un astfel de bec nu se va sparge, datorită materialelor rezistente din care este alcătuit.

Dacă un bec cu filament are o durată de viață de 10.000 de ore, este important să știi că un bec modern durează de 5 ori mai mult. Dacă luăm în calcul o utilizare medie de 3 ore pe zi pentru becuri led, acestea garantează 50.000 de ore de funcționare.

Chiar dacă prețul pentru becuri este ceva mai mare, nu vei regreta. Un bec led consumă, în medie, cu 85% mai puțină energie electrică. Acest aspect va reprezenta pentru tine o grijă în minus la plata facturii pentru electricitate.

Un mare avantaj al utilizării de becuri led este posibilitatea de a alege tipul pe lumină care se potrivește fiecărei încăperi. Astfel vei putea alege becuri cu lumină caldă pentru dormitoare și pentru camera de zi, în timp ce bucătăria și baia se pot bucura de lumină rece, pentru un plus de vizibilitate.

Banda rgb

Banda led rgb este o variantă extrem de versatilă, potrivindu-se tuturor tipurilor de iluminat. Fie că îți dorești să iluminezi un perete cu design special, scările interioare sau mobilierul, banda led rgb este cea mai potrivită soluție.

Aceast sistem de iluminare este foarte apreciat de utilizatori, datorita consumului redus de energie electrică, a dimensiunilor și a multitudinii de culori disponibile.

Atunci când îți dorești să pui accent pe un perete decorativ al living-ului, spre exemplu, o variantă extrem de potrivită este banda led rgb. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, potrivite pentru stilul în care este realizat interiorul casei. Poți opta pentru nuanțe reci ale luminii pentru medii ambientale moderne sau nuanțe calde pentru a accentua un design clasic.

Zona scărilor interioare este un spațiu ce va fi foarte bine pus în valoare cu ajutorul unui sistem de iluminat ce are la baza banda led rgb. Intensitatea luminii îți va permite să aduci un element de siguranță în această zonă, dar și un plus estetic.

Klus Design îți pune la dispoziție idei led pentru toate tipurile de iluminat. Echipa de specialiști este pregătită să îți ofere soluții adaptate proiectului tău de iluminat, utilizând sisteme profesioniste. Descoperă cea mai potrivită soluție de iluminare pentru interiorul căminului tău.

Articole recomandate pe 4ace.ro

Back to top button