Cum știi că ai ales o narghilea de calitate?

Pentru a te bucura de o narghilea de calitate, trebuie să apelezi la specialiștii în domeniu. Alege un magazin de narghilele care îți poate oferi sfaturi, consultanță și produse certificate. Calitatea este cea care trebuie să definească narghileaua pe care vrei să o cumperi.

Nimeni nu își dorește un produs care să nu fie rezistent, cu elemente metalice de slabă calitate, sau cu un vas de sticlă subțire, care s-ar putea sparge la primul accident.

Narghilea tradițională sau modernă?

În acest moment, pe piață există două tipuri principale de narghilele: narghilea tradițională și narghilea modernă. Bineînțeles, fiecare tip vine cu o mulțime de variante, care diferă în funcție de materiale, culoare și dimensiune.

O narghilea tradițională se remarcă prin faptul că păstrează design-ul provenit din lumea arabă. Aceasta este ideală pentru începători, fiind foarte simplu de utilizat și realizată din materiale durabile.

Un magazin narghilele va ști exact ce produs să îți recomande, chiar dacă ești necunoscător în arta shisha. Design-ul unei narghilele tradiționale trimite cu gândul la vremurile de demult, dar oferă o experiență autentică de fumat shisha.

O narghilea modernă se remarcă printr-un design inedit cu elemente moderne. Aceasta este fabricată din oțel inoxidabil, aluminiu și sticlă cu o consistență groasă, de calitate superioară.

Aceasta este ideală pentru a fi luată în excursie sau pentru a o lua cu tine atunci când mergi în vizită. Narghileaua modernă oferă posibilitatea de a o deșuruba, pentru a desface piesele componente și a o lua cu tine oriunde îți dorești.

Alege un magazin de narghilele certificat care îți oferă o narghilea de calitate

În acest moment există pe piață o mulțime de narghilele, însă nu toate sunt realizate din materiale durabile. Un magazin de narghilele certificat, ca Shisha Master, va vinde întotdeauna narghilele realizate din materiale durabile în timp.

Materialul din care este realizată narghileaua contribuie nu doar la durabilitate, cât și la performanța acesteia. Oțelul inoxidabil și aluminiul sunt două materiale de calitate superioară ce se folosesc în realizarea corpului unei narghilele. De asemenea, narghileaua trebuie să dispună și de un creuzet realizat din ceramică, sticlă groasă sau lut.

Ține cont de dimensiunile narghilelei

Pentru a te bucura de o experiență de fumat shisha la cele mai înalte standarde, alege o narghilea cu dimensiunile cuprinse între 40 și 80 de centimetri. Aceasta îți va garanta o experiență plăcută, oferind un fum consistent.

Mai mult, este foarte simplu de transportat. Organizează o seară alături de prieteni, în care să vă relaxați și să socializați, savurând shisha cu aroma preferată. O narghilea cu mai multe furtunuri este perfectă pentru mai mulți fumători. Utilizează câte un muștiuc separat pentru fiecare utilizator.

Atunci când ai decis că descoperi plăcerea de a fuma dintr-o narghilea, asigură-te că aceasta este una de calitate. Shisha Master acordă o mare atenție detaliilor și produselor pe care le comercializează.

Tot ce îți rămâne de făcut este să îți stabilești bugetul pentru achiziție, să alegi accesoriile și aromele potrivite. Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau consiliere atunci când ești indecis, contactează-ne! Îți stăm mereu la dispoziție cu sfaturi și soluții potrivite nevoilor tale, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook.