Viziune

Ne propunem sa fim partenerii de consultanta in comunicarea integrata pentru clienti (companii sau branduri) din domenii variate, prin abordarea creativa, proactivitatea si atitudinea curajoasa fata de provocarile lansate de atingerea obiectivelor de comunicare si de business.
Suntem creatori de smart engagement, reusind sa generam din interactiunea si experienta publicurilor cu brandul sau compania rezultate specifice, masurabile, relevante si incadrate in timp. Ne adaptam la nevoile clientilor, prin research permanent si prin capacitatea de a percepe si intelege clar si in profunzime brandurile pentru care comunicam.

Valori

Incredere

Cu o experienta de peste 12 ani in comunicare, suntem membru fondator al retelei internationale PR Network si consolidam reputatii solide pentru fiecare dintre clientii nostri.

Creativitate

Sa atragi atentia intr-un mod inteligent, fara a te pierde in multitudinea de mesaje ce aglomereaza teritoriul media nu este usor. Generand insa contexte, nu pretexte de comunicare si idei cu adevarat inedite, surprindem de fiecare data si reusim sa generam engagement.

Diversitate

Competentele noastre diversificate, atat la nivelul echipei, cat si al serviciilor fac posibila o varietate de solutii de comunicare si un grad ridicat de personalizare a acestora pe obiectivele companiilor cu activitate in domenii variate.

Transparenta

Ne-am pastrat mereu respectul, corectitudinea si sinceritatea fata de obiectivele clientilor nostri si suntem bucurosi sa spunem ca am reusit sa cladim cu acestia adevarate prietenii.