Client

DOMENIILE MENNINI

industrie

FMCG
HORECA

expertiza

BRANDING
DESIGN&PRODUCTIE

Domeniile Mennini este cel mai mare productor de vinuri din Dragasani, cu o crama în care traditia se întalneste cu viticultura moderna, dand nastere soiuri autohtone ca: Negru de Dragasani, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Alba, dar si internationale ca: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Merlot si Cabernet Sauvignon.

Rebrandingul Domeniile Mennini, care a avut la baza un audit intern si extern complex, a readus la viata istoria încarcata a acestui spatiu, dar si viziunea companiei privind fiecare dintre produsele care ies pe usa cramei, totul cu o noua identitate vizuala si noi branduri de vin, sustinute de noul slogan – Domeniile Mennini, un vin de traditie, cu atitudine!

Noua gama Tvdor îl are ca inspiratie pe unul dintre cei mai de seama ocrotitori ai acestui loc, Tudor Vladimirescu, onorandu-l printr-un vin care exprima esenta tare, legendara. Brandul Colinele Oltului aduce în prim plan acest rau legendar care în zona Dragasani parca scade în ritm, ca sa priveasca frumuseata acestor pamanturi rasfatate de natura. Stelle di Mare si Cubule sunt noile branduri de frizzante, care aduc un aer modern si racoritor.