The Carrot Cake is the new Easter Cake!

e cozonac, ce pască ? Glumeam :) Tradiția rămâne tradiție, iar masa de Paște fără bunătățile de mai devreme este mai săracă.

Dar dacă…dar dacăăăăă v-am împărtăși un secret? Ideea e că, de curând, am primit un mail pe adresa agenției din partea lui Mr. Easter Bunny, supărat nevoie mare, că de atât amar de vreme, prăjitura sa preferată trece cumva în plan secundar în această perioadă a anului.

Produs + concept + context = LOVE

Exista oare o reteta a succesului in promovarea unui produs? Am zice ca nu, dar uneori, cand fortele PR-ului se activeaza, se ia un produs, se naste un concept creativ, se pune produsul intr-un context si… se intampla magia.

Asa da, asa ba – cum se face marketing sportiv

Se spune ca atunci cand iubesti pe cineva, esti in stare sa faci orice pentru acea persoana. Ei bine, eu iubesc clubul de fotbal Real Madrid si, in acest sens, acum 2 luni mi-am indeplinit visul de a-i vedea pe „blancos” la treaba, chiar pe stadionul Santiago Bernabeu.

Fantasticul BTL – o poveste cu zambile si dragoni

BTL-ul este o poveste, una frumoasa si cu tot ce-i trebuie: are un inceput de primavara, totul e soare si frunzulite abia inmugurite, floricele ce asteapta sa-si deschida petalele. E o atmosfera de un roz diafan. E perioada cand primesti brief-ul de la client, cand proiectul e atat de frumos, ca nu poti dormi noaptea gandindu-te la ce prezentare fara seaman vei face, cum vei traduce bugetul clientului item cu item, cum vei primi acceptul si totul va fi numai lapte si miere.

Social apps, Social smartness, Social Coolness for everybody!

Daca pe Facebook fiecare posteaza ce vrea (ce a mancat la pranz, ce gluma buna a mai auzit, ce a mai aflat despre un brand anume), pe Twitter vei fi la curent cu noile trenduri dintr-o multime de industrii si te vei conecta gandurilor unor minti extraordinare care prefera acesta platforma

De Dragobete se iubeste pe romaneste!

Mesaj_de_Dragobete

Autor – Lia Raducanu | Blog 4AcePR Pentru ca pretuim valorile si traditiile romanesti, ne-am gandit sa transmitem mesajul nostru de Dragobete intr-un mod mai…aparte.

Brand, caut video consultant

Video

Autor – Cristina Toma | 4AcePR Blog In urma cu aproape 6 ani, la primul contact cu lumea PR-ului, propunerile si cererile de video erau

Campionatele Europene de Baschet 3X3

3X3

In 2014 Romania a fost prima tara gazda a Campionatelor Europene de Baschet 3X3. Pe tot parcursul anului 2014 am fost alaturi de Federatia Romana de Baschet atat pentru a-i ajuta in comunicarea cu publicul, cat si in comunicarea cu posibilii parteneri.

Act Smart Be Cool!

actsmart

Acneea reprezinta una dintre cele mai cunoscute boli de piele, care afecteaza aproximativ 80% dintre adolescenti si 5% dintre adulti. In mai mult de 25% dintre cazuri este necesara o vizita la un medic specialist.

Comunicare de criza

crisis

Criza economica instalata la sfarsitul anului 2008 a condus, pana la jumatatea anului 2009, la scaderea pietei de electroIT cu pana la 60% sub valoarea inregistrata in 2007